Postuar te Menaxhim, Përmbledhje

Menaxhimi profesional i projekteve (PMP)

Menaxhimi profesional i projekteve (PMP) është përmbledhje nga “Head First PMP” (Jennifer Greene dhe Andrew Stellman), ndër librat më të mirë edukues dhe trajnues që i paraqet proceset për menaxhimin e një projekti, që e bën resurs të vlefshëm për fillestarë dhe praktikues. Temat i përfshijnë të gjitha proceset: Vazhdoni me leximin e “Menaxhimi profesional i projekteve (PMP)”

Reklama
Postuar te Përmbledhje, Zhvillim i softuerit

Kërkesat e softuerit

Kërkesat e softuerit është përmbledhje e librit nga Karl Wiegers që na tregon se si t’i definojmë dhe të nxjerrim më shumë nga kërkesat e softuerit përmes dhjetëra “praktikave më të mira” dhe këshillave që e bëjnë këtë libër resurs të vlefshëm për menaxherët e projekteve softuerike, për zhvilluesit, dhe sidomos për analistët. Temat: Vazhdoni me leximin e “Kërkesat e softuerit”

Postuar te Përmbledhje, Zhvillim i softuerit

Shkrimi i rasteve efektive të përdorimit

Shkrimi i rasteve efektive të përdorimit është përmbledhje e librit nga Alistair Cockburn. Rastet e përdorimit kurrë nuk kanë qenë kaq të lehta të kuptohen – apo të krijohen! Autori e ofron një udhëzues praktik, nga supa deri në ëmbëlsirë për zhvillimin e rasteve të përdorimit, Vazhdoni me leximin e “Shkrimi i rasteve efektive të përdorimit”