Posted in Artikuj & Tutoriale, Video, Zhvillim i softuerit

1 kafe me Java

1 kafe me Java është kurs hyrës ku shpjegohen konceptet bazike përmes një shembulli simpatik praktik. Fillo këtu: goo.gl/Xka3Mj   Temat përfshijnë:

  • krijimi i algoritmit dhe kodimi i tij
  • hyrja dhe dalja interaktive
  • refaktorimi i kodit për lexueshmëri, ripërdorje dhe estetikë më të mirë
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s