Posted in Artikuj & Tutoriale, Video, Zhvillim i softuerit

PHP & MySQL Intro

“PHP & MySQL Intro” është kurs hyrës në formatin online me video-udhëzime detale. Fillo këtu: goo.gl/FH8bTA   Temat përfshijnë

  • Format HTML
  • Skriptat PHP që i procesojnë format HTML
  • Krijimi i bazës së shënimeve dhe tabelës
  • Lidhja me MySQL nga PHP

Kursi është falas por do të duhet ta investoni kohën tuaj për të mësuar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s