Posted in Shkencë kompjuterike, Studime rastesh, Video, Zhvillim i softuerit

Aplikacionet realistike me PHP & MySQL

Filloje video-kursin këtu: goo.gl/xdvEsz

Nganjëherë nevojitet të krijohen shënimet para se të përdoren ato. Dhe nganjëherë duhet të krijohen tabela që t’i mbajnë ato shënime, si dhe baza e shënimeve që i mban të gjitha këto. Do të mësojmë si të krijojmë baza dhe tabela, dhe do ta ndërtojmë aplikacionin e parë me PHP dhe MySQL.

Kur aplikacioni del në Web, mund të zbulosh se nuk ke planifikuar mjaft mirë. Gjërat që ke menduar se do të funksionojnë nuk janë mjaft të mira në botën reale. Do t’i shohim disa probleme të botës reale që mund të ndodhin kur e bartim aplikacionin nga testimi në live apo ambient real.

Përmbajtja e kursit:

 • Krijimi dhe popullimi i bazës së shënimeve
  • Web-aplikacioni dhe kërkesat
  • Krijimi i bazës së shënimeve dhe i tabelës për listën e emailave
  • Krijimi i formës dhe skriptës për regjistrim në listë
  • Dërgimi i emailave te anëtarët e listës
  • Çregjistrimi nga lista
 • Aplikacionet realistike dhe praktike
  • Validimi i hyrjes
  • Urdhëri kushtëzues if
  • Operatorët logjikë
  • ​Format vetë-referuese dhe sticky

Filloje video-kursin këtu: goo.gl/xdvEsz

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s