Posted in Përmbledhje, Zhvillim i softuerit

Sistemet e Informacionit për Menaxhim (MIS)

Sistemet e Informacionit për Menaxhim (MIS) është përmbledhje e “Management Information Systems” nga Effy Oz. Ka shumë gjasa që je duke e bartur apo përdorur një sistem të informacionit. Kjo ndodh nëse ke telefon të avancuar mobil, pajisje elektronike të dorës, apo kompjuter laptop. Sistemet e informacionit depërtojnë në thuajse secilin aspekt të jetëve tona. Qoftë kur tërheq para nga një ATM apo kur surfon në Web me telefonin tënd, rrallë kalon ndonjë ditë pa futur shënime, apo pa përdorur informacion të gjeneruar nga një sistem i informacionit. Temat përfshijnë:

  • epoka e informacionit
  • teknologjia e informacionit
  • tregtia e përkrahur nga web-i
  • përkrahja për vendime dhe inteligjenca biznesore
  • planifikimi, përvetësimi dhe kontrollat
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s