Posted in Përmbledhje, Zhvillim i softuerit

Kryengul n’Paternat e Dizajnit

Kryengul n’Paternat e Dizajnit i përmban pikat kryesore nga “HeadFirst Design Patterns”, bashkë me kodin burimor shqip në Java, C#, VB.NET dhe C++. “Ti nuk je vetëm. Në çdo moment, diku në botë dikush kacafytet me problemet e njëjta të dizajnit të softuerit që i ke ti. Ti e di që nuk don me rishpikë rrotën (apo më keq, gomën e shfryer), prandaj i shikon Paternat e Dizajnit – leksionet e mësuara nga ata që janë ballafaqu me problemet e njëjta. Me Paternat e Dizajnit, e ke përparësinë e praktikave më të mira dhe të përvojës së të tjerëve, ashtu që ti të mundesh me kalu kohën tënde në…diçka tjetër. Diçka më sfiduese. Diçka më komplekse. Diçka më argëtuese…”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s