Posted in Menaxhim, Përmbledhje, Zhvillim i softuerit

Kryengul në zhvillim të softuerit

Kryengul në zhvillim të softuerit i përmban pikat kryesore nga “HeadFirst Software Development” (Dan Pilone & Russ Miles) ku shpjegohet puna iterative në ekip. Libri është i dobishëm për të gjithë zhvilluesit softuerikë dhe sidomos për menaxherët e projekteve softuerike. Temat:

 • Zhvillimi i softuerit të shkëlqyeshëm
 • Mbledhja e kërkesave
 • Planifikimi i projektit
 • Tregimet e përdoruesve dhe detyrat
 • Dizajni mjaft i mirë
 • Kontrolli i versioneve
 • Ndërtimi i kodit tuaj
 • Testimi dhe integrimi i vazhdueshëm
 • Zhvillimi i drejtuar nga testet
 • Përfundimi i një iteracioni
 • Iteracioni tjetër
 • Bug-at
 • Bota reale
Advertisements

2 thoughts on “Kryengul në zhvillim të softuerit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s