Posted in Artikuj & Tutoriale, Tekste, Zhvillim i softuerit

Ushtrime në Java, Pjesa 2

Ushtrime në Java, Pjesa 2 i përmban ushtrimet nga kapitujt VII-VIII të librit “Principe të programimit në Java: Arkitekturat dhe Interfejsat” nga David Schmidt. Temat janë:

  • Iterimi (while, for)
  • Rekursioni
  • Vargjet
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s