Posted in Artikuj & Tutoriale, Tekste, Zhvillim i softuerit

Ushtrime në Java, Pjesa 1

Ushtrime në Java, Pjesa 1 i përmban ushtrimet nga kapitujt I-VI të librit “Principe të programimit në Java: Arkitekturat dhe Interfejsat” nga David Schmidt dhe disa artikuj për programim nga Ridvan Bunjaku. Temat janë:

  • Kompjuterët dhe programimi
  • Java-aplikacionet
  • Aritmetika dhe ndryshoret
  • Hyrja, dalja dhe gjendja
  • Metodat dhe klasat
  • Urdhërat kushtëzues
  • Arkitektura e softuerit
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s