Posted in Përmbledhje, Zhvillim i softuerit

Kërkesat e softuerit

Kërkesat e softuerit është përmbledhje e librit nga Karl Wiegers që na tregon se si t’i definojmë dhe të nxjerrim më shumë nga kërkesat e softuerit përmes dhjetëra “praktikave më të mira” dhe këshillave që e bëjnë këtë libër resurs të vlefshëm për menaxherët e projekteve softuerike, për zhvilluesit, dhe sidomos për analistët. Temat:

  • Kërkesat e softuerit – çka, pse, dhe kush
  • Zhvillimi i kërkesave të softuerit
  • Menaxhimi i kërkesave të softuerit
  • Implementimi i inxhinierimit të kërkesave
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s